BIOLOGIQUE RECHERCHE | SERUM AUTHENTIQUE

BEAUTY / ALL ABOUT / 06. 01. 2020
BIOLOGIQUE RECHERCHE | SERUM AUTHENTIQUE

V tomto článku se dozvíte, proč za žádnou cenu nevynechávat séra z vaší každodenní rutiny v péči o pleť. Upozorňuji, že po dočtení se může dostavit chorobná touha vlastnit všechny ty zázračné skleněné lahvičky s lektvary, jako by je namíchal samotný Harry Potter!

BIOLOGIQUE RECHERCHE | SERUM AUTHENTIQUE

Znáte mě moc dobře a víte, že bych vám co se týče kosmetiky, nikdy nedoporučila nic, za co bych nedala ruku do ohně. Kosmetiku Biologique Recherche již používám třetím rokem a jejich ikonickým produktem je Lotion P50. Doteď si živě pamatuji, jak mi kamarádka Nikča kladla na srdce, že mi ten zázrak změní život (nebo přinejmenším pleť). A měla naprostou pravdu.

Samotná jemně exfoliační P50 vám totiž nastartuje proces důkladného vyčištění pleti, srovná pH, pomůže zahojit akné, dodá chybějící hydrataci a dokonce bojuje i s jemnými vrásky díky obsahu kyselinek. Všechny tyto benefity jsem pocítila už po pár dnech používání a pokračovala v tom.

Později jsem se rozhodla rozšířit portfólio používaných produktů od značky BR. Vyrazila jsem do partnerského salonu Medical Esthet & Spa na diagnostiku aktuálního stavu pleti (Skin Instant) a začala se o svou pleť zajímat mnohem intenzivněji. Pozorovala jsem více změny na základě vnějších i vnitřních vlivů (roční období, strava..)

Postupně se "skin care" se značkou Biologique Recherche stalo doslova mým koníčkem. Každý den se těším na můj malý rituál v koupelně. Na specifické nanášení P50 (zde si přečtete více), na použítí sér a krémů. A teď se pojďme podívat na ta zázračná séra, která patří do základní metodologie užívání produktů BR ( P50 - sérum - krém), a neměly by tudíž v naší koupelně chybět.

Co je to vlastně sérum?

Séra značky Biologique Recherche jsou nejčistší a nejaktivnější produkty. Díky lisování za studena obsahují vysokou koncentraci aktivních látek a dokáží cíleně řeší konktrétně problémy na pleti. Proto je vždy nutné, aby vám s výběrem pomohla kosmetická specialistka ze salonu.

Jak se používá?

Séra můžete používat samostatně a klidně i kombinovat. Aplikují se lokálně na problémové partie a nebo i na celý obličej, krk a dekolt. S výběrem vhodných sér právě pro vaší pleť a jejich přenou aplikací vám vždy pomohou v salonu. A nastaví vám tak péči na míru jen pro vás. 


Biologique Recherche má ve svém portfoliu tři druhy sér:

  • Quintesenciální séra – nanáší se po aplikaci P5O pod krém 
  • Targeted cílená séra – nanáší se po aplikaci P50 pod krém 
  • Finising séra – závěrečná péče, toto sérum se nanáší jako finální krok až na krém

 

Jaká momentálně používám já?

  • AMNIOTIQUE E. - Jelikož je moje pleť velmi dehydratovaná a suchá, je pro ni Amniotique ideální záchranou. Má silně regenerující schopnosti v kombinaci s hydratačním efektem právě díky aktivním látkám zahrnujícím amnion-tekutinu a buněčné extrakty.

  • ELASTINE PURE  - Toto sérum používám zacíleně na oční okolí a kolem úst. Pomáhá totiž omezovat výskyt vrásek a jemných rýh právě v těchto oblastech. Zvyšuje pružnost pokožky a také je vhodný jako regenerace po slunění. Aktivní ingredience zahrnují vysoce koncentrovaný biologický elastin.

  • SÉRUM OLIGO-PROTÉINES MARINES - Energizující bio-mořské sérum pomáhá stimulovat a revitalizovat, zatímco podporuje přirozenou obranyschopnost epidermis. Já ho používám především na oční okolí a večer jím nahrazují krém, který na noc zatěžuje. Doporučuje se pro povadlou a stresovanou pleť. Aktivní látky zahrnují přírodní stopové prvky a extrakty z mořských řas a ze zeleného jílu.

 

Jak mohu zjistit, které sérum je pro mne vhodné?

Objednat se zdarma na diagnostiku pleti. Diagnostika není podmíněná nákupem produktů. Více o tom, co se při diagnostice dozvíte a jak probíhá zde

 

Kde mohu kosmetiku BR zakoupit?

Kosmetiku Biologique Recherche neseženete online. Jedná se o filozofii firmy, která nabízí péči na míru. Vždy je potřeba navštívit autorizovaný salon, kde vám odborníci poradí, co je vhodné pro váš aktuální stav pleti. Má to své výhody. Neutratíte své peníze za produkt, který vám bude k ničemu a péče je tak opravu cíleně vybraná jen pro vás. Možná proto má tato značka tak skvělé výsledky a neznám nikoho, kdo by s ní nebyl spokojený. Já osobně navštěvuji Medical Esthet & Spa v Karlíně. 

 

MEDICAL ESTHET & SPA
BIOLOGIQUE RECHERCHE INSTITUT
Šaldova 219/1e
186 00 Praha 8 – Karlín

 

Pokud máte nějaký dotaz, klidně jej zanechte v komentářích! Krásný den.

 

Vaše A.