Co všechno se dá stihnout v Londýně za dva a půl dne? Kupodivu dost věcí! Návštěva WB studií, kde se natáčel Harry Potter, památky, gastronomické zážitky a spoustu nachozených kroků po městě. Užijte si tento vlog a vidíme se zas za týden!
Budu moc ráda za zpětnou vazbu a odběr!
Pusu,
Vaše Alex
Někdo mi nedávno řekl, že do Olomouce jezdím na dovolenou. A já s ním naprosto souhlasím! Je to místo, kde si odpočine moje mysl i tělo. Vítám vás tedy u mé víkendové dovolené v Olomouci! Upozorňuji, že hlavním hrdinou vlogu je Lucifer.
Pokud se vám vlog líbil - budu ráda za odběr, komentář i like!
Pusu,
Vaše Alex & Lucifer
Konečně je tu slibovaný haul všeho nakoupeného v Tokiu - pro sebe i jako suvenýry pro rodinu. Od oblečení, šperků, bot až k jídlu a kosmetice! Doufám, že vám toto video poslouží jako inspirace při nakupování v tom úžasném velkoměstě. Jak jsem totiž zmiňovala několikrát - v Japonsku je vše levnější!
Tady ještě seznam konkrétních obchodů, kde jsem kousky pořizovala:
Skleněné šperky: HARIO Lampwork Factory
Tenisky: Onitsuka Tiger, Shibuya
Legíny a oblečení na cvičení: Lululemon
Kosmetika, jídlo a vše ostatní: Don Quijote
Shu Uemura: Flagship obchod Shibuya
Dejte mi vědět, co se vám z mých nákupů líbilo nejvíce nebo co jste si dovezli z Japonska vy!
A také budu moc ráda za odběr a lajk!
Vaše Alex
Poprvé jsem tento recept vyzkoušela díky kampani pro Nespresso. Marek Raditch navrhl toto havajské tradiční jídlo jako ideální ke spárování se stařenou kávou Aged Sumatra. A já si od té doby domácí poke zamilovala. Trošku jsem recept doplnila o další suroviny a totéž radím i vám. Nebojte se experimentovat a přidat do poke, to co máte nejraději!
Jak dělám svojí nejoblíbenejší ovesnou kaši?
Na přípravou dvou porcí budete potřebovat:
100 gramů ovesných vloček (já kupuji jemné - lépe se znich dělá kaše)
3 lžíce chia semínek
1 střední jablko
1 čajová lžička skořice
stévie sirup pro oslazení (můžete použít třtinový cukr či jiný sirup)
arašídový krém
Na ozbodu:
oříšky dle vaší chuti
banán či další ovoce
Postup:
Do hrnce nasypu vločky, chia semínka a oloupané nastrouhané jablko. Přidám lžičku skořice a na malém plameni nechám povařit cca 4 minuty za stálého míchání. Poté dle chuti osladím sirupem. Já dávám cca 1 lžíci sirupu. Rozdělím do talířů a poté už jen přidám arašídový krém a všechno dobré, co mi příjde pod ruku! P.S. miluji ovoce sušené mrazem!
Dobrou chuť.