MY FAVOURITE HAIR STYLING PRODUCTS

BEAUTY / ALL ABOUT / 04. 02. 2021
oblíbené stylingové produkty na vlasy Alex Sedláčková
oblíbené stylingové produkty na vlasy Alex Sedláčková

1. L'Oréal Tecni.Art Constructor (link) - termoaktivní sprej, který používám vždy před kulmováním vlasů. Chrání je před teplem a zárověň dodá vlasům texturu a objem. 

2. Authentic Beauty Concept - Nude Powder Spray - S objemem se moc nekamarádím. Mám velmi jemné vlasy, tudíž musím vždy přizvat nějaké pomocníky. Tuto značku s důrazem na udržitelnost jsem objevila nedávno. A jejich pudr ve spreji mě nadchl hned po prvním použití hlavně díky skvělé aplikaci a okamžitému objemu. Vlasy se poté lépe tvarují a dokážete s ním vykouzlit i "rozcuchaný" look.  Neobsahuje umělé vosky, koloranty ani silikony. Jedná se o salónní kosmetiku. Přikládám odkaz (link), kde můžete najít jednotlivá prodejní místa. P.S. ten pudr vážně skvělé voní!

3. L’Oréal Professionnel Tecni.Art Air Fix Pure (link) - Extra silná fixace bez slepených vlasů. Tento sprej používám vždy pro finální fixaci. 

4. Sebastian Professional Drynamic (link) - zatím nejlepší suchý šampón, který jsem kdy vyzkoušela. Koupila jsem si ho na doporučení mého kadeřníka Martina Tyla a i když je cenově dražší, stojí za to! Okamžité osvěžení a lehká fixace. 

5. Sebastian Professional Dark Oil (link) - regenerační olej na vlasy. Od té doby, co se snažím odrůst dlouhé vlasy, na olejíčky nedám dopustit. Malé množství vmasírovávám do konců a délek po každém mytí. Vlasy jsou krásně lesklé a hebké. Navíc tento olejíček úžasně voní!