ALL ABOUT | LPG

BEAUTY / ALL ABOUT / 07. 08. 2020
lpg lypomassage cellu m6 integral
lpg lypomassage cellu m6 integral

Věčný nepřítel žen zvaný celulitida. Potýkám se s ní už od dob puberty a ona ne a ne zmizet. Cvičím, jím zdravě a snažím se dodržovat pitný režim. A rozhodla jsem se, že to vše letos podpořím procedurou s přístrojem LPG Lypomassage Cellu M6 Integral, která perfektně nastartuje nejen proces hubnutí, ale i rozproudí lymfatický systém a zatočí tak s nechtěnými "ďolíčky". Absolvovala jsem celou kůru několika ošetření ve svém oblíbeném salonu Medical Esthet & Spa a chci se s vámi podělit o zkušenosti a své nadšení s výsledku!

Čtěte dál.

lpg lypomassage cellu m6 integral medical estate & spa
lpg lypomassage cellu m6 integral medical estate & spa

Jak to probíha?

Při prvním sezení vás paní kosmetička seznámí s přístrojem a domluvíte se, na kterou část těla se zaměříte. Mojí problematickou partií jsou zadní stehna a zadeček. Můžete se však zaměřit i na bříško a boky, lýtka i ruce. Přístroj LPG Lypomassage Cellu M6 Integral má několik režimů a ošetření se tak dá nastavit na míru klience. 

Dostanete speciální přiléhavý obleček, který si před každým ošetřením oblečete. Poté si lehnete na bříško a už cítíte masážní hlavici, která vytváří podtlak a vy cítíte jak se kůže pomalu "vcucne" a poté opět uvolní. Samotný program trvá 35 minut,ale v Medical Esthet & Spa věnují klientce celou hodinu i s konzultací a časem na převlékání. 

Co to vlastně umí?

Nastartovat metabolismus, rozproudit lymfu, zbavit tělo celulitidy a upravit partie tam, kde cvičení nepomáhá! A také je to velmi příjemný relax a já si při každém ošetření odpočinu.

Bolí to?

Nejčastější otázka je, jak moc je ošetření bolestivé. Já bych to popsala jako intenzivnější masáž a osobně mě je to velmi příjemné. Nicméně pokud jste citlivky nebo jednoduše máte některá místa bolestivější (jelikož jsou to více problematické partie), nebojte, intenzita se dá i v průběhu procedury upravit. 

A moje první dojmy? 

Odcházím s pocitem lehčích nohou. Vidím rozdíly a vyhlazenější pokožku již po prvním sezení! Vráska nad kolenem je hladší a pokožka je pevnější

Po proceduře se doporučuje více pít, jelikož se procesem podpoří i odplavování přebytečné vody z těla. Hned druhý den jsem vyrazila do fitka a musím říct, že jsem se nikdy tak nepotila! Doopravdy to tedy funguje! Já jsem si ještě koupila čajík na odvodnění abych to celé mé snažení podpořila :)

Výsledky?

Já jsem nadšená. Celulitida je výrazně menší. Dokonce vidím i úbytek v cm v oblasti stehen, které jsem měla vždy problematičtější. Nohy jsou celkově odlehčenější. Pokožka je pevnější. 

Kolik ošetření je potřeba?

Doporučuje se minimálně 10 ošetření pro nejlepší a dlouhotrvající výsledky. Já jsem absolvovala všech 10 a ještě mám v plánu další 2 "udržovací" ke konci léta. Jakmile totiž nastartujete intenzivní kůrou metabolismus a i tvorbu kolagenu, doporučuje se si zajít jednou měsíčně právě na udržovací ošetření. 

Jaká je cena?

Samostatné ošetření těla - 1490,-

Balíček 6ti ošetření (sleva 5%) - 8490,-

Balíček 10 ošetření (sleva 10%) - 13410,-

Balíček 15 ošetření těla (sleva 15%) - 18990,-

obleček - 1000,-

lpg lypomassage cellu m6 integral medical estate & spa

LPG tělová procedůra se provádí v Medical Esthet & Spa v jejich pobočce v Karlíně.

ADRESA: Šaldova 219 / 1e 186 00 Praha 8 – Karlín | Rezidence Corn Lofts

TELEFON: +420 604 464 444

E-MAIL: karlin@medicalesthetspa.cz