IT'S TIME FOR A PICNIK!

FASHION / 30. 06. 2020

Léto. Kamarádi. Dobré jídlo. Co víc si přát?

Možná jste si všimli, že poslední dobou každou volnou chvilku využívám k útěku do přírody. A jsem moc ráda, že i ve městě máme ten kousek zeleně, kde si můžeme uspořádat třeba krásný piknik!

Po telefonátu s Andělkou byl plán na dnešní večer jasný. "Hlavně nězapomeň vychladit to prosecco!" - touto větou ukončila náš hovor. Chvilku na to jsem popadla proutěný košík, vhodila jsem do něj skleničky, deku a zmiňované prosecco. Pořekadlo "Sůl nad zlato" určitě všichni znáte. V případě Andělky by to bylo: "Prosecco nad zlato". Více vysvětlovat snad nemusím.

Už mi chyběl jen pohodlný outfit. Sáhla jsem do skříně pro klasiku - bílé tričko a rifle. Jak (ne)originální a přitom skvělé. Skinny střih nových džín značky s.Oliver mi hned padl jak ulitý. Na prodejně hledejte tento střih pod jménem Izabell. Jsou uplé, podtrhnou vaši postavu a přitom se v nich budete cítit pohodlně a nebudete muset rozepínat knoflíky po večeři :D Přehodila jsem přes sebe jejich lněný přehoz, který mám mimochodem i v khaki barvě, nazula Vansky a uháněla směrem ke  Střeleckému ostrovu. Těžko byste totiž hledali romantičtější místo v samém srdci města.

Jelikož jsem doma nestihla připravit žádné jídlo, musela nás zachranit donášková služba. Středomořské bistro Paprika je naše "hummusová" srdcovka. A my si moc rády objednáváme pořád dokola to, co nám chutná! 

Celý večer jsme jen jedly, mluvily a zase jedly a zas mluvily. A bylo to naprosto dokonalé. Jak jsem již psala na začátku - Co víc si přát? 

Prohlédněte si fotky, načerpejte trošku letní atmosféru a zítra se vidíme na západ sluníčka ze "Střelečáku" zas! 

Vaše A.