FAVOURITE HOME WORKOUTS

ALL ABOUT / 02. 05. 2020
alex sedlackova tipy na domácí cvičení
alex sedlackvoa tipy na domaci cviceni

V karanténě naplno propukla moje vášeň k domácímu cvičení a ráda bych se s vámi podělila o videa a cvičební plány, podle kterých cvičím. A kupodivu mi to vydrželo až doteď! 

 

Ze začátku jsem měla problém se ke cvičení dokopat. Přeci jenom máme doma "lepší" věci na práci. Televize a Netflix nás lákají o sto šest. Plná lednice a všemožné dobroty prosí o to, abychom je snědly. Není to lehké si udržet pravidelnost a motivaci. Tady je pár tipů, které se mi vyplácí.

  • Na začátku týdne si sestavím cvičební plán. Rozepíšu si na papírek jaké dny budu cvičit a na co se zaměřím. Splněný den si vždy poznačím/odškrtnu. 
  • Cvičící plán si sestavuji rozmanitě. Jeden den se zaměřím na cardio a posilování břicha, druhý den naopak na posilování spodní části těla a následné protažení. Snažím se vyhýbat stereotypům.
  • Necvičím každý den. I pro vaši morálku je lepší si určit odpočinkové dny, na které se budete těšit. Já cvičím 5x týdně a dva dny mám volno :) Příklad: Cvičím v pondělí a úterý. Ve středu mám volno. Poté cvičím ve čtvrtek, pátek a sobotu. Neděle mi opět zůstává volná. 
  • I doma se převléknu do hezkého cvičebního úboru. Necvičím v teplákách či domácím oblečení, ve kterém koukám na televizi, vařím nebo uklízím. První krok k úspěchu je se převléci! :D 
  • Pořídila jsem si hezkou podložku, díky které se na cvičení těším více. 

Oblíbená videa

Caroline Daur neboli Carodaur je moje oblíbená neměcká blogerka. Sleduji ji hlavně pro její skvělý vkus a neuvěřitelný cit pro módu. Její postava mě ale nenechává vůbec chladnou :D Na jejím kanálu najdete krátká ale velmi efektivní videa. Já doporučuji 7 MIN ABS a 14 MIN HIIT! 

 

Pamela Rief má přes 5 milionů sledujících. A není divu. Její Youtube kanál je plný krátkých videí zaměřených na jednotlivé partie, které se dají skvěle kombinovat. Pokud potřebujete inspiraci, radu jakou intenzitu nebo kombinaci videí zvolit - podívejte se na Pamely Instagram a konkrétně do výběrů instastories, kde sdílí týdenní "home workout" plány. Stačí si jeden vyscreenovat a začít! 

Bailey Brown si zamilujete. A hlavně její video 5 MINUT BUTT LIFTING WORKOUT, po kterém druhý den sotva sejdete schody. Doporučuji přidat jako třešničku na dortu ke kardio cvičení. 

Kdo by neznal krásku Alexis Rein? O její postavě se nám zdá ve snech, tak proč nezkusit cvičit podle ní? Já mám ráda 10ti minutové cvičení na bříško, které je velmi intenzivní. 

To je pro dnešek vše. Doufám, že jste načerpali motivaci a určitě si zacvičíte. Můžete mi klidně napsat vaše oblíbená videa či cvičební plány. Příště se zaměřím na jógová videa. 

Krásný den, 

 

Vaše A.