SEX AND THE CITY

06. 01. 2020
outfit
outfit

Při úpravě těchto posledních fotek s kamarádkou Domčou, jsem si vzpomněla na svůj oblíbený ačkoliv přiznávám velmi feministický seriál "Sex ve městě". Došlo mi, že mi občas náš život připomíná natolik známé scénky ze seriálu a že se vlastně celý točí kolem vztahů. Vztahů mezi námi kamarádkami. Vztahů s protějším pohlavím. Vztahu k sobě samému. No a taky se občas točí kolem hezkého oblečení, ale k tomu se dostanu za chvilku. 

Žádný vztah není jednoduchý a neobejde se bez tvrdé práce obou, kteří ve vztahu figurují. A nikdo nám neřekl, jaká je s tím práce! Musíme se učit toleranci, získávat a udržovat důvěru. Vztahy si také musíme hýčkat a vkládat do nich většinu našeho času a lásky. No a nejdůležitější vztah je ten, který máme sami k sobě. A pokud chceme, aby se všechny naše vztahy zlepšily, musíme nejprve rozvíjet a budovat právě vztah k sobě samému. To jak vnímáme sami sebe, ovlivňujě totiž úplně všechno! Myslete na to. 

Omlouvám se za malou vztahovou vsuvku na mém blogu :D Vrátím se raději ke vztahu k oblečení, který podle mě může také mnohé změnit. To, jak se oblékám ovlivňuje moje sebevědomí. Dokáže to ovlivnit i moji náladu na celý den. Dokonce jsem se párkrát vracela domů se převléci, protože jsem se zkrátka necítila dobře v oblečení, ve kterém jsem poprvé vyšla z domu.

A v čem se cítím seběvědomě a dobře? V oversized kabátu s.Oliver ze slev. V čepici, která schová neumytou hlavu. V kalhotech s vyšším pasem, protože tak dokonale sedí postavě s většími boky. A v roláku z natolik příjemného materiálu, že ho nechcete ani sundat. S vintage Dior kabelkou, kterou závidí sebeměnší módní znalec a já ji přitom sehnala v sekáči za skvělou cenu.  

Napíšete mi, v čem se cítite dobře vy? <3

Alex 

 

Hat - Stradivarius

Knitwear - s.Oliver

Coat - s.Oliver Black Label

Pants - s.Oliver

Shoes - Vagabond

Bag - Dior vintage

Belt - Doca from Fashionplanet.cz

 

Domi

 

Hat - H&M

Coat - s.Oliver

Knitwear - s.Oliver

Jeans - s.Oliver

Bag - Louis Vuitton