FIRST SNOW

13. 12. 2019
s. oliver outfit
s. oliver outfit

Krásný den! Doufám, že všichni zvládáte toto náročnější předvánoční období s klidem a bez stresu. Už máte všechny dárečky nakoupený? Já letos povezu domů doopravdy velkou nadílku, jelikož sbírám dárky již od října a tak nějak se mi to nakupilo. Všechno to jsou ale potřebné věci, které rodinka chtěla. Navíc je nás docela hodně - mám tři sourozence a ono se to možná nezdá, ale drobnost sem a drobnost tam a nakonec nebude pod stromečkem žádné místo :D Přeju pevné nervy, pokud půjdete shánět poslední dárečky tento víkend! 

A tady máte inspiraci na jeden pohodlný outfit, ve kterém se vám bude dobře pobíhat ať už venku nebo v obchodech! S fotografem Ivanem se nám při focení podařilo zachytit i sněhovou nadílku, která nevydržela ani dvě hodiny. Na druhou stranu jsem ráda, protože jakmile v Praze nasněží 1 cm, už je to považováno za kalamitu a doprava začíná kolabovat. 

Mám na sobě kašmírový kulíšek, který jsem si pořídila jako poslední záchranu před zimou v Barceloně v & Other Stories. Možná se mi smějete, ale já prostě nosím kulichy za větrněho počasí, i když je třeba 15 stupňů :D Zbylé kousky jsou z s. Oliver. Mají nové střihy džínů, tak jsem rovnou zvolila klasické černé skinny jeans. Vlastnila jsem totiž pouze jedny a ty už po skoro 4 letech byly dost seprané a zašedlé. Od té doby jsem tyto nové ještě nesundala, jak jsou příjemné! Chtěla bych vypíchnout kvalitu s. Oliver - žádný svetr, který vlastním nemá ani žmolek. Je to doopravdy rozdíl oproti těm z fast fashion řetězců. Kousky z s. Oliver jsou moc příjemné a rozhodně nadčasové - žádné módní výstřelky, které si vezmete jen jednou. Je potřeba začít nad módou uvažovat a nekupovat blbosti! Ušetříme naše penízky i planetu! Rozumíme si? <3

 

s. oliver outfit
s. oliver outfit
s. oliver outfit
s. oliver outfit
s. oliver outfit
s. oliver outfit
s. oliver outfit
s. oliver outfit

Hat - & Other Stories

Jacket - s. Oliver

Shirt - s. Oliver

Sweatshirt - s. Oliver

Jeans - s. Oliver

Shoes - Vagabond

s. oliver outfit
s. oliver outfit