WEEKEND LOVER

FASHION / 12. 11. 2019
s. oliver sparkling outfit
s. oliver sparkling outfit

Víkendové dny jsou jediné dny, kdy si mohu dokonale odpočinout. O víkendu totiž nemám žádné povinnosti, nechodí emaily, nemusím nad ničím přemýšlet. Ten minulý jsem si užila s Domčou na jedničku. V sobotu jsme vyrazily na pozdní brunch do Swim(u). Taky teď tak trochu nevíte, jestli se jedná o klub, restauraci nebo kavárnu? Je to všechno dohromady! Ráno si sem zabrouzdáte na snídani a kávu, odpoledne zaběhnete na oběd a rovnou tu můžete zůstat na večerní zábavu s drinkem v ruce :D! Ceny jsou velmi přijatelné a prostory moc krásné. 

Pojaly jsme to dost svátečně. Hruškovou limonádu jsem si užívala v nové "sparkling" kolekci s.Oliver. Koženková sukně je letošní must have, stejně jako koženkové kalhoty, koženkové kraťasy a koženkové ÚPLNĚ VŠECHNO. Ta moje z kolekce QS má ideální délku (není ani moc krátká ani moc dlouhá) a je na gumu v pase. Outfit jsem doplnila tričkem se stříbrými detaily a největší parádu udělala kamínková kabelka. Vejde se do ní mobil, peněženka a možná ještě nějaká drobnost. Nosit ji můžete na řetízku a myslím, že to je ten pravý doplněk, který povznese váš outfit. 

Neděle se nesla v nákupním duchu. Vyrazily jsme ulovit nějaké vánoční dárky! Že je ještě brzo? To rozhodně není. Minulý rok jsem vše nechala na poslední chvíli a 23. už na mě nezbyl žádný krásný balící papír :D Náš nákupní maraton v centru Chodov (neboli moderně Westfield Chodov) začal výbornou snídaní v café Mondieu, kde mají asi nejlepší vejce Benedikt a končil horkou čokoládou na stejném místě. Mezitím bylo 5478384 nachozených kroků, 14 nakoupených dárku, 7 balících papírů a nespočet vánočních dekorací. 

No já myslím, že to byl jeden z nejvydařenějších holčičích víkendů vůbec! A čeká mě jeden další nezapomenutelný - přítel má totiž narozeniny a já mám pro něj jedno obrovské překvapení :P Uhádnete? 

s. oliver sparkling outfit
alex sedláčková outfit
koženková sukně
s. oliver outfit blogerka alex
s. oliver outfit alex sedlackova
s. oliver outfit
s. oliver outfit
s. oliver outfit
s. oliver outfit

T - shirt - s. Oliver

Skirt - s.Oliver

Bag - s.Oliver

Watch - Swatch