FALL OUTFIT

23. 09. 2019
fall outfit s.oliver fashion

Dnes nám oficiálně začal podzim. Přípravy na něj jsem nepodcenila. Už týden třídím šatník - uklízím letní věci, vyndavám svetry a teplejší kousky. Jelikož jsem se stěhovala v létě, všechny kabáty a přehozy mám stále u rodičů a musím si co nejdříve naplánovat cestu a vyzvednout je. Zatím mě zachránil tenhle nový outfit z S.Oliver v krásných podzimních barvách! Máte rádi hořčicovou? Přiznám se, že jsem si ji oblíbila až postupem času. Pravdou ale je, že tato teplá barva přirozeně podrthne váš outfit, aniž by zářila na všechny strany. Navíc ve mně automaticky evokuje podzim a spadané listí - a to je na tomto ročním období jedna z nejkrásnějších věcí. 

Horčicová barva prozářila i můj šedý kabát. Zateplující manžety, které vidíte na fotce jsou odepínací - taková malá vychytávka. Protože v den focení foukalo - ponechala jsem je. Na rukavice to totiž ještě není, ale nemám ráda, když mi pod rukávy fouká vítr. Zbytek outfitu tvoří černé skinny jeans a příjemný krémový svetřík z kolekce Q/S. 

K outfitu jsem zvolila kombinaci ledvinky a klasické crossbody kabelky. V ledvince má své místo mobil a peněženka, kabelka skrývá pár nezbytných makeup produktů a můj malý skladný fotoaparát Olympus PEN E-PL9. Nesmí chybět baret ve stejné barvě a hlavně termoska s urologickým čajíkem :D Jak na vás působí outfit? Jaký kousek, se vám líbí nejvíc? 

fall outfit s.oliver fashion
fall outfit s.oliver fall outfit
fall outfit s.oliver fashion blogger
fall outfit s.oliver fashion
fall outfit s.oliver fashion blogger
fall outfit s.oliver
fall outfit s.oliver fashion blogger
fashion blogger s.oliver fall
fall outfit s.oliver fashion

Coat - S.Oliver

Bags - S.Oliver 

Jeans - S.Oliver

Shoes - Vagabond