COLOURS OF OSTRAVA

24. 07. 2019

Jeden z nejlepších hudebních festivalů, který u nás v Čr máme? Bezpochyby Colours of Ostrava. Industriální prostor Dolních Vítkovic jako každý rok nabídl nejen multižánrový hudební zážitek ale i ten kulturní. A já jsem se rozhodla, že sem příští rok pojedu, i kdyby tu nehrál žádný můj oblíbený interpret! Letos jsem totiž milovala nejen vystoupení své oblíbené kapely The Cure, fascinujícího Rag'n'Bone Man(a) nebo post-rockové kapely Mogwai, ale i jídlo, pití a všechny ty "zóny", které Colours nabízely. S jednou takovou "zónou" jsem se letos spojila. Byla jsem pozvána značkou YSL Beauty, se kterou dlouhodobě spolupracuji, abych si užila festival v plné parádě i s festivalovým líčením. A právě YSL mělo svůj "beauty koutek" v rámci Notino zóny, kde se děvčata (a možná nejen děvčata) mohla nechat zkrášlit. S fotografkou Barčou jsme to pojaly velmi vážně a zdokumentovaly každý festivalový look. Podívejte se na fotky a dejte mi do komentářů vědět, jaký se vám líbí nejvíc! 

O perfektní make-up se postarala vizážistka Michaela Ohemová. Zatímco první den jsme zvolily dramaticky modrý look zaměřený na oči a podtržený jemnou rtěnkou Rougé Volupté Plump in Colour v odstínu Delirious Orange, druhý den jsme vsadily na naked-eye look a doladily pouze výraznou rtěnku The Slim v nepřehlédnutelném odstínu Strange Orange. Já se osobně přikláním k druhé variantě. Poslední dobou se mi líbí nenamalované oči a naopak zvýrazněné rty <3

Shine bright like a diamond. V tomto duchu se nesl můj třetí outfit včetně makeupu. Vsadily jsme na rozzářenou pleť díky Radiant Touch korektoru. Holky z @theglitterscz mi vylepšily dekolt a voalá mořská víla byla na světě.

Poslední den jsem vykradla příteli skříň a udělala z jeho oblíbeného trika (které jsem koupila v sekáči v Japonsku) šaty. Přepásala jsem je páskem půjčeným od mojí kamarádky Domči a vykouzlila nejpohodlnější outfit na fesťák! Nezapomeňte mi do komentářů napsat, který look vás zaujal nejvíce!