ALL ABOUT | COSMETIC TREATMENT

30. 08. 2018

Doba, kdy jsem chodila spát neodlíčená a nestarala se o svojí pleť tak, jak bych měla, je naštěstí dávno pryč. Je potřeba si uvědomit, že vaše pleť je tak trochu vaší vizitkou, stejně jako hezké nehty nebo vlasy. Na stavu pleti se odráží vnitřní i vnější vlivy - např. genetika, strava, životní prostředí a mnoho dalších faktorů. A i když změníte váš životní styl, začnete jíst zdravě, přestanete kouřit apod. - používání správné kosmetiky a péče zůstane klíčovým faktorem.

Kdo mě sleduje déle ví, že používám přípravky Biologique Recherche. Jedná se o 100% přírodní bio kosmetiku z Francie a o jejich zázračném toniku P50 jsem již psala na blogu dříve. Článek si můžete přečíst ZDE. Jejich produkty používám už více než rok a jsem spokojená. Zaměřuji se především na hydrataci a na kosmetickém ošetření jsem tentokrát byla poprvé! 

Deep Hydrate Firming Ritual Lissant o délce 120 minut se už podle názvu soustředí především na hydrataci a zpěvnění pleti. Prvním krokem je dokonalé odlíčení a nanesení výše zmiňované exfoliační P50, která pleť připraví na další produkty. Pokračuje se aplikací lotionu MC110 - to je tak trochu zázrak č. 2. Hojí jizvičky, vyhlazuje vrásky, zpěvňuje a sjednotí pleť.

Nejpříjemnější částí kosmetického ošetření je masaž s použitím Lissant séra. Tento produkt opět pleť zpěvňuje, hydratuje a nechybí ani "lifting" efekt. Navíc masáž aktivně obnovuje kontury obličeje a eliminuje váčky pod očima. Což je můj problém n.1 :D Následuje nanesení masky Visolastine+, kterou používám i doma 2x týdně. Hloubková hydratace je zaručena. 

Předposledním krokem je nanesení několika sér, které zvolí kosmetička podle toho, co vaše pleť aktuálně potřebuje. U mě to byl například Iribiol, který podporuje hojení :)

Na závěr se nanese krém a voalá - krásná pleť je na světě! :D Musím říct, že ten pocit vyčištěné, vyhlazené a hydratované pleti je doopravdy boží! Cítila jsem se skvěle ještě pár dalších dnů, kdy jsem nemusela použít jediný kosmetický produkt :) Celé ošetření mě navíc natolik zrelaxovalo, že už se těším na další. Dejte mi vědět, jestli už jste někdy kosmetiku vyzkoušeli a případně, jak často necháváte vaši pleť rozmazlovat?!

Biologique Recherche Institut & Spa

 Šaldova 219/1E, Karlín, 186 00 Praha 8-Karlín-Praha 8

Cena kosmetického ošetření záleží na stavu pleti a použití jednotlivých produktů k její revitalizaci.