NA-KD HAUL

11. 10. 2017
haul oblečení s růžovým svetrem
haul oblečení s růžovým svetrem

Ahoj holky! Už je tomu rok, co jsem naposled dělala haul oblečení z eshopu NA-KD (mimochodem velmi oblíbeného mezi světovými blogerkami) a tak si to pěkně zopakujeme a rovnou i s kódem na 30% slevu "ALEXSEDL30". Sleva platí jen 24 hodin, tak se pojďme rychle podívat na to, co jsem si vybrala já :)

Fotky jsme nafotili doma hned po otevření balíčku, takže vám jen ukážu všechny kousky a na konci uvedu odkazy, kdyby se vám něco líbilo! Začneme touhle mikinou s balónovými rukávy, která má super výstřih na zádech! 

haul oblečení na-kd

Dalším kouskem je bílé "basic" tričko s potiskem růží. Já takových trik nikdy nemám dost - ve skříňi se nikdy neztratí, protože se dají nosit úplně ke všemu! Na sobě mám velikost S :)

tričko s potiskem růží
tričko s potiskem růží

A protože je teď svetrové období - dalším přírustkem ve skříňi je tenhle černý s balónovými rukávy. Musím říct, že je to můj favorit ze všech těch kousků <3 Mají ho ještě v dalších 3 barvách. 

Jinak malá rada holky. Vždy se koukněte na to, jakou má na sobě velikost modelka, která je na fotce vyfocená. Já třeba nosím vždy velmi malé velikosti od NA-KD - většinou XXS nebo XS :)

černý svetr s balonovymi rukavy
cerny svetr s balonovymi rukavy
černý svetr s balonovymi rukavy

Poslední dobou se do obchodů vrací hodně kostkovaný vzor. Podle mě je to ale jeden z takových nadčasových a elegantních vzorů. Proto je pro mě tento dlouhý kabát ideální do pochmurných podzimních dnů :) 

kostkovaný kabat na-kd
kostkovaný kabát na-kd
kostkovaný kabát

Dalším svetříkem je tahle "cukrová vata" :D Když mě se prostě ty volány líbí! Mají ho ještě v pěti barvách, bohužel zelený už byl ve velikosti XXS vyprodaný a tak jsem šáhla po růžové :) 

ruzovy svetr s volany na-kd
růžový svetr s volány na-kd
růžový svetr s volány na-kd
ružový svetr v outfitu s černými džíny Lee

Asymetrická plisovaná sukně se hodí ke všem těmto kouskům a v černé barvě se doopravdy dobře kombinuje i s barevnými tričky nebo třeba koženou bundou. Líbí se mi ji nosit jak na podzim tak v letních dnech :) 

černá plisovaná sukně
černá plisovaná sukně

Posledním kouskem je růžový podzimní kabát, který vám ale ukážu jindy v outfitu, jelikož ho musím pořádně vyžehlit :D !

Tak a teď rekapitulace s fotkami přímo ze stránky NA-KD. Kód "ALEXSEDL30" můžete samozřejmě využít i na jiné kousky než tyto :) Sleva je 30% a platí pouze 24 hodin. Poštovné do ČR mají zadarmo a vrácení zboží také - v balíčku je přiložený štítek a protokol, který stačí nalepit na to, co vám třeba nesedí a poslat zpět :) 

1. Černý svetr - (HERE)

2. Růžová mikina - (HERE)

3. Bílé triko s potiskem - (HERE)

4. Kostkovaný kabát - (HERE)

5. Růžový svetr s volány - (HERE)

6. Plisovaná sukně - (HERE)

 

Dejte mi vědět jestli se vám něco zalíbilo! A chtěly byste příště třeba kratké haul video? :) A :*