ALL ABOUT | MY MAKEUP ROUTINE

16. 08. 2017

Krásnou středu! Konečně do rubriky "all about" přibývá druhá část - tentokrát o mojí každodenní makeup rutině a aktuálních produktech, které používám. V prvé řadě bych chtěla napsat, že nejsem žádný "beauty expert", ale normální holka, která se (skoro) každý den maluje a občas hledá kosmetické vychytávky a novinky, jako my všechny :)

Jak jste si určitě všimli, tak trochu bojuji za přirozený vzhled a snažím se používat jen takové produkty, které podtrhnou naší holčičí přirozenou krásu, ale neudělají z nás někoho jiného :) Kdybyste se mě zeptaly, jaký kosmetický produkt bych si vzala s sebou na opuštěný ostrov - byla by to jednoznačně řasenka. Obočí mám udělané čepelkovou metodou microblading (více zde) a řasenka je tím pádem pro mě malovátko N°1. Aktuálně používám novinku od L'Oréal Paris Miss Baby Roll se spirálovitým kartáčkem pro maximální objem a jsem s ní spokojená. Byla jsem nadšená už z jejich Miss Manga, kterou jsem používala od roku 2014, ale tato novinka má podle mě mnohem lepší kartáček pro natočení řas od kořínků. Barva je extračerná a nedrolí se :) Navíc cena je podle mě ve srovnání s kvalitou božská!

Tak a nějdřív "no makeup" fotka :)

Další mojí kosmetickou nezbytností je rozjasňovač, který nanáším na tváře a na nos. Momentálně jsem si zamilovala tyčinkovou podobu s krémovitou strukturou. Nanášení i další manipulace je tímhle způsobem pro mě jednodušší. Aktuálně kombinuju dva rozjasňovače: Nyx Bright Idea Illuminating Stick (odstín Chardonnay Shimmer) a L'Oreal Infaillible Blush Paint (odstín Pinkabilly). Nanáším je přes sebe a vždy rozetřu štětcem do ztracena. Miluju ten třpyt na sluníčku!

Kromě matných tekutých rtěnek, které používám většinu času jsem se rozhodla dát šanci starým dobrým leskům a docela mě baví ta změna :) Na léto se mi to i více hodí. Momentálně používám L'Oréal Sexy Balm v odstínu 111 - Go Pretty or Go Home - skvělej název ! :D Tenhle balzám je navíc hydratační, což moje mnohdy popraskané rty velmi ocení.

A co byste si vzaly na opuštěný ostrov vy holky? Dejte mi vědět do komentářů! A.

Bra Top - Portofino by Tezenis