LOVEBRAND | ANTIPEARLE

04. 03. 2019
antipearle
antipearle

Rozhodla jsem se tu založit takovou novou rubriku, kde vám přiblížím značky, které mám ráda delší dobu, ale i nově objevené méně známé značky, které mě v poslední době zaujaly. Koupí nějakého produktu totiž většinou podporujete nějakou věc a je dobrý vědět jakou :) Samotnou mě také zajímá, kdo za danou značkou stojí, jakou má historii a proč je třeba tak vyjímečná.

Jako první jsem si vybrala českou špeřkařskou značku Antipearle, jejíchž kousků jsem majitelka už minimálně 3 roky. Na první pohled mě zaujalo spojení perel a "neohrabaně" zpracovaného kovu a také jsou mi hodně blízké motivy podmořského světa - mušličky, žraločí zoubky atd <3 Pro mě je tato značka ztělesněním luxusu a zárověň punku. Můžete si vybrat z několika materiálu - stříbra, pozlaceného stříbra a pro náročnější je zde i 14k zlato a diamanty. Dominantou jsou ale kvalitní přírodní perly. Šperky si můžete zakoupit přímo v showroomu na adrese Janáčkovo nábřeží 61 a co je super, že vám klidně udělají šperk na míru! Takže pokud se vám nějaký kousek líbí a nemají ho ve vašem oblíbeném kovu - není to problém :)

Nákupem takového šperku podporujete lokální tvorbu, jelikož za značkou Antipearle stojí česká designérka Markéta Dlouhá Márová, která spojila svojí vášeň pro módu a potápění. Na trhu je značka už 10 let a v roce 2012 byla oceněna prestižní cenou na Designbloku.

Nafotila jsem vám kousky, které vlastním já a také vybrala pár mých favoritů, které mám v plánu si časem pořídit. Znáte tuhle značku? Líbí se vám? 

 

antipearle
antipearle
antipearle
antipearle